PIZZA OVEN

LET LIFE OUT THERE, TASTE GOOD.

 

DE SPECTACULAIRE BUITENKOOK SENSATIE VAN HET JAAR!

Deze houtgestookte pizza oven is ontwikkeld volgens het traditioneel model en 100% gemaakt in Italië.

Bak je eigen pizza met die krokante bodem. Of ga voor de populaire flammkuchen, een zacht gegaarde kip, vers brood, dessert met bladerdeeg of een winters stoofpan gerecht.

Daar buiten is het kookplezier net even iets spannender en geeft je die extra dimensie.

Het oppervlakte in de pizza oven is gemaakt van hoogwaardig, vuurvaste chamotte steen. De isolatie is van natuurlijk steenwol en maakt het mogelijk om de temperatuur efficiënter te handhaven en te voorkomen dat de externe structuur te heet word.

PIZZA OVEN

 

 

 LET LIFE OUT THERE,
TASTE GOOD.

Pizza oven

Antonio Small

Hout gestookte pizza oven ontwikkeld volgens
het traditionele Italiaanse model.

 1.195,00

Pizza oven

Antonio Medium

Hout gestookte pizza oven ontwikkeld volgens
het traditionele Italiaanse model.

 1.625,00

Pizza oven

Antonio Large

Hout gestookte pizza oven ontwikkeld volgens
het traditionele Italiaanse model.

 2.095,00

Met een houtgestookte pizza oven, gaat er een nieuwe wereld open en is het begin van een culinaire ontdekkingsreis.

Bekijk ook eens ons ruime accessoire aanbod!

Pizza oven

Antonio S Top

Hout gestookte pizza oven
tafel model

 1.175,00

Pizza oven

Antonio M Top

Hout gestookte pizza oven
tafel model

 1.495,00

Pizza oven

Antonio L Top

Hout gestookte pizza oven
tafel model

 1.825,00

Aanbieding!

Pizza oven

Pizzaiolo

Hout gestookte pizza oven ontwikkeld
volgens het traditionele Italiaanse model.

Showroom model

 249,00

Premium Service

Gemonteerd & Persoonlijk bezorgd.

 

We plaatsen jouw toestel gemonteerd en
geven nog wat tips & tricks.
Dit zorgt ongetwijfeld voor een relaxte start.

Pizza oven

Antonio Pro XL

Een oven met een ruime bakoppervlakte
van 80×80 cm, strook je mouwen vast op.

 3.295,00

Het aansteken

 

Is je pizza oven gemonteerd en klaar voor gebruik, dan wil je waarschijnlijk gelijk aan de slag gaan!

Bij de eerste keer aansteken is het belangrijk dat je de temperatuur rustig laat oplopen. Zodat het staal goed kan gaan ‘zetten’.

Leg de vuurkorf in het midden van de oven met daarin een luchtige stapel aanmaakhoutjes. Plaats daarop een aanmaak wokkel en steek deze aan. Hout heeft de eigenschap om van boven naar beneden te branden. Door het bovenaf aan te steken, voorkom je zware rookontwikkeling en dat de oven te snel opwarmt.

Laat de deur van de pizza oven op een kier staan tijdens het opwarmen. Wanneer het vlammenspel begint af te nemen, verplaats je de vuurkorf naar de linkerkant van de oven en plaats je grote stukken hout op de brandende massa.

Als de oven de gewenste temperatuur heeft bereikt, veeg je het as naar de vuurmassa en kan het bakken gaan beginnen.

 

Het onderhouden

 

Laat je pizza oven niet voor langere tijd onbeschermd buiten staan. Dek hem af als deze is afgekoeld of verplaats hem naar binnen.

Bij het regelmatig verplaatsen van de pizza oven, controleer of alle schroeven nog goed vast zitten.

Door zelf regelmatig je pizza oven goed te onderhouden, heb je er jarenlang plezier van.

Het schoonmaken

 

Verdeel de brandende houtskool over de gehele bak oppervlakte. Door de hoge temperaturen zal de bak oppervlakte schoonbranden, alle eventuele olieen, sausen enz. worden nu verwijderd.

Wanneer de houtskool/as is afgekoeld, veeg je het houtskool/as weg uit de oven en neem je met een vochtige doek de bak oppervlakte af. Nu is de pizza oven weer klaar voor een volgend gebruik.

Laat het as nooit te lang in de oven zitten, want as trekt vocht aan en kan de pizza oven gaan roeten.

Belangrijk is nadat je de houtskool/as hebt verwijderd, deze gedurende 1 á 2 dagen in een onbrandbare houder bewaard. Het kan zijn dat delen van het houtskool nog kunnen gaan ontbranden.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste mmmjoy-nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen.
mmmjoy gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid

Bel ons: 0345-507 413
Maandag - Vrijdag 09.00 - 17.00 uur